Használt Termékek

Kanapé készlet

Szekrény és gardrób készlet

Asztal, dohányzó asztal, szék, vitrin, tv állvány

Nappali bútorcsalád és komód készlet

Ágy készlet

Gyermeksarok

Retro kollekció

Elektronikai készlet

Egyéb bútorok

Ingyenes Házhoszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

  • Nagykanizsa
  • Budapest
  • Balatonfelvidék

Folyamatosan Bővülő Kínálat

Nyár van, ideje visszavonulnod a családoddal. Készítsd fel a hálószobádat a forró napokra, menő termékekkel. A természetes anyagokból készült matracokkal, ágyneműkkel és blackout függönyökkel – melyek visszaverik a hőt –, kényelmesen aludhatsz. És otthon maradhatsz. Kérem, ne zavarjanak. Túl meleg van? Csak nyugalom. A STJÄRNSTARR paplan olyan embereknek készült, akiknek gyakran van melegük alvás közben. 

Ráadásul csoda szép színekben kaphatók. Élvezd az otthon töltött vakációt! A NATTJASMIN szatén szövésű ágynemű valódi hotelszerű hatást nyújt. A lyocell/pamut keverék elnyeli és elvezeti a nedvességet a testedtől, így egész este szárazon tart. Elnyeli a test hőjét és egész éjjel kényelmesen tart. A HILLEBORG függönyök segítségével egy egyszerű, erőfeszítés nélküli karmozdulattal zárhatod ki a hőt és a napfényt. 

Scroll to Top